Vi er Nordic Supply Chain eksperter med over 16 års erfaring

Ved at hjælpe vores kunder med at bruge deres ressourcer, hvor de har størst effekt, gør vi det muligt for nordiske virksomheder at nå deres fulde potentiale.

Vi er dine lokale eksperter i Supply Chain Control og Optimering med kontorer i Stockholm, Gøteborg, Malmø, Falun, Turku og København.

Optilons Supply Chain konsulenter hjælper vores kunder i hele Norden med at få succes:

 • Øg omsætningen gennem et effektivt flow
 • Forenkle komplekse flows med digitale løsninger
 • Giv medarbejderne mere tid og mulighed for at forbedre driften

Book et gratis møde for at lære mere om Optilon, og hvordan vi kan hjælpe dig med at løse dine forretningsmæssige udfordringer.

Siden 2005 har vi hjulpet over 200 virksomheder og udført mere end 1000 projekter

Optilon er en førende konsulentvirksomhed inden for Supply Chain Control og Optimering. Vi har vores base og opererer primært i Norden. Siden starten i 2005 hjælper vi virksomheder med at få succes med at optimere deres processer og øge deres konkurrenceevne.

Virksomheder i Norden opererer i et komplekst miljø med en høj omkostningssituation, og global konkurrence er konstant til stede. Det ved vi, fordi vi kender det nordiske marked bedre end nogen anden. Men vi ved også, at der i disse virksomheder er en innovationskraft og ambition, som kan gøre dem til verdens førende. For at nå dertil skal de være mere effektive med deres ressourcer end konkurrenterne. Ved at hjælpe vores kunder med at bruge ressourcerne, hvor de gør mest gavn, sætter vi dem i stand til at nå deres fulde potentiale.

Det gør vi ved at udfordre den traditionelle måde at se på den komplekse kæde fra levering til levering.

Med vores løsninger gør vi denne komplekse kæde selvkørende. Det sikrer, at ressourcerne bliver brugt bedst muligt til lavest mulige omkostninger, samtidig med at medarbejderne får mere tid til at fokusere på forretningen.

Vi leder udviklingen indenfor Supply Chain Management og Optimering i Norden og vi har mange succesfulde kundeprojekter bag os, hvor det er lykkedes at øge lønsomheden ved at sikre de rigtige ressourcer, på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og i de rigtige mængder .

Ønsker du også at øge din konkurrenceevne, så tøv ikke med at kontakte mig for et ubetinget møde, hvor vi kan drøfte, hvordan vi hjælper lignende virksomheder, og hvordan vi kan optimere dine processer.

Johan Rössner, ekspert Supply Chain

 

Cille Blak Optilon
Cille Blak

Ekspert Supply Chain Styring
+45 2789 5120
cille.blak@optilon.com

98-99,8%
STABIL PRODUKT TILGÆNGELIGHED OVER TIDEN

Med den rigtige platform kan du nemt reagere på markedsændringer. Du kan træffe smartere, datadrevne beslutninger, som igen kan hjælpe dig med at levere den service, som dine kunder og markedet generelt forventer af dig til den lavest mulige pris.

20-50%
LAGERREDUKTION

At automatisere dine processer og frigøre tid betyder, at du reducerer accelerations- og driftsomkostninger. Med datadrevne lagerbeslutninger kan du erstatte overskydende lagerbeholdning med data for bedre ydeevne.

75-90%
REDUCERET ARBEJDE

Automatisering af ikke-værdiskabende manuelle opgaver med Supply Chain-planlægningsteknologi er mere effektivt, præcist og omkostningseffektivt end manuelt arbejde.

Bevar kontrollen og optimer din virksomhed med et holistisk syn på Supply Chain Management.

Har du någonsin undrat vad piloter gör i cockpiten i flygplanet? Innan piloter lyfter har de planerat sin rutt och räknat in de olika variabler som kan påverka den planerade resan.

De har planerat och övat för olika scenarier som skulle kunna ske och de vet vilka åtgärder som olika situationer kräver. Synlighet, beslutsfattande och åtgärder baserat på den senaste informationen från olika källor är hur de, piloterna, håller kontroll över läget.

Om man skulle ersätta flygplanet med ett företag, planeringen av rutten med en affärsplan och den fysiska flygresan med ett fysiskt flöde av varor, inser man plötsligt att ett bolags verksamhet borde ha tillgång till den här typen av “cockpitteknik” för att behålla kontrollen.

Optilons konsulter är experter på att göra det svåra enkelt. Vi hjälper våra uppdragsgivare att få kontroll och använda sina resurser där de skapar mest värde.

Exempel på områden vi hjälper våra kunder med:

 • Prognosmodellering och planering. Förutsäga beteenden och minska lagernivåer, höja leveransprestanda och minska resurser som används för att utföra arbetsmoment.
 • Förvandla affärsstrategin till handling med en signifikant effekt på kundservicenivåer och övergripande KPI:er.
 • Förbättra tillgänglighet, hastighet och kvalitet på information som flödar genom verksamheten, vilket möjliggör transparens, beslutsfattande och handling baserat på rätt antaganden.
 • Identifiera potentiella utmaningar i de fysiska flödena av produkter samt förbättra kommunikation och informationssynlighet över hela företaget.
 • Möjliggöra omdesign och implementering av Supply Chains som kan konfigureras och omkonfigureras snabbt som svar på förändringar i den omgivande miljön.

Vi arbejder med områder som:

 • Efterspørgselsprognose
 • Processer til genopfyldning af lagre og automatisk tildeling
 • Lagerplanlægning og optimering
 • Salg og forretningsplanlægning (S&OP)
 • Produktionsplanlægning og planlægning
 • Kampagneplanlægning knyttet til lager

Vi vil gerne høre mere om dine udfordringer, kontakt en af vores Supply Chain eksperter.

VIL DU LÆRE MERE OM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT?
HØJ KREDITVÆRDIGHED

Vi er her for dig

Vi er nordiske eksperter i Supply Chain. Vi har hjulpet virksomheder med at bruge deres ressourcer mere effektivt siden 2005. Vi arbejder konstant hen imod langsigtede kunderelationer, og vores mål er, at hver kunde skal være referencekunde inden for 6 måneder efter start. Vi har en høj kreditværdighed og har været profitable siden starten.

Velkommen til Optilon-familien!

Seneste opslag

Mere end 3000 Supply Chain-eksperter i vores samfund

Optilon er førende inden for Supply Chain i Norden. Vi producerer og udgiver løbende tips og råd til både Supply Chain-professionelle og virksomhedsledere. I dag er vi lidt over 3.000 i vores Supply Chain-fællesskab. Velkommen til at tage del af vores viden du også. Ved siden af dette vil du se nogle af vores seneste artikler.

BLIV RINGET

Optilons nordiske Supply Chain-eksperter hjælper dig

Nogle gange er det godt at diskutere og forklare forhold, behov og krav. Nu har du mulighed for at blive ringet op af en af Optilons nordiske eksperter i Supply Chain. Et første opkald er altid gratis, og vi kontakter dig inden for 3 dage.

Contact us to book a meeting

By clicking “Submit”, I agree to Optilons privacy policy.

Bli uppringd

Via “Skicka”, samtycker du till Optilons privacy policy.

Join us at the Optilon Supply Chain Conference 2023!

Learn from experts and supply chain leaders, and discover innovative solutions to help you stay ahead of the game. This event is free but there are limited tickets available.